Nieuwe opties in Docs2Go – Zelf foto’s toevoegen en locatie van documenten wijzigen!

Docs2Go gebruikers konden al gebruik maken van de functies ZOEKEN, VINDEN en BEKIJKEN om locatieafhankelijke documentatie te vinden en te bekijken. De laatste versie van Docs2Go beschikt over een nieuwe “ADD” (+) knop in de rechterbovenhoek van het scherm die het mogelijk maakt om met een iPad of iPhone gemaakte foto’s direct op te slaan en automatisch op locatie te laten plaatsen in Docs2Go. Hoe u deze functie precies gebruikt, kunt u zien in onze instructievideo.

ADD (+ rechtsboven in het Docs2Go scherm)
Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om afbeeldingen direct vanaf een iPad of Iphone in Docs2Go op te slaan. De afbeelding wordt geplaatst op de exacte locatie waar de foto gemaakt is als deze locatie-informatie bevat of daar waar de iPad zich bevond op het moment dat de foto werd genomen. U kunt ten alle tijden de locatie zelf weer aanpassen.

TITEL en NIVEAU toevoegen
De foto’s of afbeeldingen die met de ADD (+) functie zijn toegevoegd, kunnen direct worden voorzien van een TITEL en een NIVEAU. Als bijvoorbeeld een foto wordt gemaakt op de vierde verdieping van een kantoorgebouw, dan kan dit specifieke niveau gelijk worden toegevoegd aan de gemaakte foto.

PRIVE of PUBLIEK instellen
Docs2Go gebruikers kunnen met de (+) functie geuploade foto’s PRIVE of PUBLIEK gebruiken. Indien dit niet nader handmatig wordt gespecificeerd, dan worden de foto’s altijd als PRIVE opgeslagen. Alleen de gebruiker van die de foto’s heeft geüpload kan de afbeeldingen dan gebruiken. Als de afbeeldingen als PUBLIEK worden opgeslagen, kan iedere Docs2Go gebruiker van dezelfde ‘klantomgeving’ de upgeloade foto’s gebruiken.

LOCATIE wijzigen
Wanneer u in het preview scherm op “wijzig locatie” tikt, dan kunt u de locatie en het bijbehorende niveau op een eenvoudige manier wijzigen door bijvoorbeeld een nieuwe locatie op de weergegeven kaart binnen Docs2Go aan te wijzen. U koppelt op deze manier gewoon een nieuwe locatie aan het betreffende document. Ook kunt u vervolgens het niveau van de desbetreffende foto veranderen. Bekijk voor meer informatie onze instructievideo.

 

 

 

DELETE
Gebruikers kunnen afbeeldingen gemakkelijk verwijderen door naar links te swipen over de grijze documentbalk om vervolgens op DELETE te drukken.