Financieel medewerker (m/v)

Financieel medewerker (m/v) (24-32 uur)

Algemeen

ProClass verzorgt beheer van technische documentatie volgens wettelijke richtlijnen. ProClass verzorgt deze technische documenten reeds 17 jaren voor diverse grote eindklanten in (petro-) chemische industrie, utiliteit als wel in de rail. ProClass heeft haar hoofdvestiging in Dordrecht maar werkt samen met haar kantoren in India, Oekraïne en Belarus. ProClass heeft in totaal een 35 man in dienst en verwacht te moeten groeien met een 15 medewerkers om de groei in workload aan te kunnen. Niet voor niets heeft ProClass de FD Gazelle Award nu gewonnen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

ProDocs is een systeem dat automatisch bestanden van vele verschillende typen kan converteren en het documentenbeheer omzet in een overzichtelijk dashboard dat vanaf iedere locatie met een webbrowser te ontsluiten is. Vanuit verschillende soorten bestandstypen wordt tekst automatisch uitgelezen, waarna bepaalde delen van deze gelezen tekst wordt geconverteerd na validatie in metadata en wordt alle documentatie automatisch doorzoekbaar. ProDocs is een spin in het web als het gaat over koppelen met andere (klant-)systemen en ook een Document Management Systeem.

Docs2Go is een applicatie die ontwikkelt is voor het mobiel toegankelijk maken van technische documenten.  Op basis van geografische informatie wordt de juiste documentatie bij elkaar gezocht, op een tablet mobiel zowel online als offline beschikbaar gemaakt en kunnen benodigde wijzigingen meteen worden aangegeven en opgeslagen. Docs2Go verbetert de kwaliteit van documentatie en verhoogt mede de veiligheid van technische installaties en infrastructuur.

Financieel medewerker op hbo denk- en werkniveau (24-32 uren)

Als financieel medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het boeken en verwerken van alle financiële gegevens: debiteurenbeheer, crediteurenbetalingen, periode-afsluiting en opstellen financiële analyses. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de maandrapportages aan de directeur.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen;
 • Controleert cijfers, boekingen en documenten op correctheid en juiste codering.
 • Voorbereiden betalingen, bewaking van debiteuren en crediteuren;
 • Controleert inkoopfacturen en verricht activiteiten voor fiattering van inkoopfacturen;
 • Controle op en boeken van bankafschriften;
 • Opvragen, verwerken en controleren van wijzigingen in cliëntgegevens;
 • Periodiek opstellen van financiële rapportages;

 

Gevraagde kwalificaties:

 • Afgeronde HBO opleiding in Administratie, Bedrijfsadministratie of Bedrijfseconomie;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de financiële administratie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende kennis van Microsoft Office en Exact online.
 • Geen 9 tot 5 type;

 

Persoonlijkheid:

Kwaliteitsgericht, analytisch, proactief, nauwkeurig, zelfstandig en resultaatgericht.

 

Ons aanbod

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf wat veel mogelijkheden biedt voor ontwikkeling. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je hebt internationale contacten met zowel collega’s als leveranciers. Uiteraard bieden we je een goed salaris en uitstekend  secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en cursussen.

Solliciteren

Spreekt de vacature van financieel medewerker je aan, stuur dan een mail met je cv als attachment naar jurgen @ proclass.nl. Beschrijf hierin tevens je motivatie voor de functie waar je op reageert.

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.